Lokakuun henkilöstöuutisia

Syksy on rekrytointien aikaa! Tällä viikolla olemme saaneet lisävahvistusta sekä Itä- että Pohjois-Suomen tiimeihimme.

Nostolaitetarkastuksen liiketoimintayksikkömme on saanut tällä viikolla lisävahvistusta sekä Itä- että Pohjois- Suomen alueella, kun saimme alkuviikolla toivottaa tervetulleeksi joukkoihimme Imatralla asuvan Mikko Molkentinin (kuvassa vasemmalla) ja Kemissä asuvan Joni Äijälän (kuvassa oikealla).

Mikko Molkentin on toiminut nostolaitealalla noin 20 vuotta. Hän on toiminut mm. yrittäjänä imatralaisessa nosto- ja kuljetusalan perheyrityksessä. Eniten kokemusta Mikolle on kertynyt ajoneuvonostureista ja kuormausnostureista, joihin liittyen hänellä on myös kokemusta erilaisista kuljetustehtävistä. Ennen nostolaitealalle siirtymistä Mikko työskenteli maanrakennuskoneiden kanssa. Mikolla on myös oma yritys, jonka kautta hän tekee sivutoimenaan helikopterilentäjän töitä. Mikko tulee mukaan vahvistamaan nostolaitetarkastusten liiketoimintayksikkömme Itä-Suomen tiimiä.

Joni Äijälä on työskennellyt erilaisten nostolaitteiden huollon ja korjauksen parissa kolmen vuoden ajan. Eniten kokemusta hänelle on kertynyt teollisuusnostureista, autonostimista, nostopöydistä, nosto-ovista ja nostoapuvälineistä. Ennen nostolaitealalle siirtymistä Joni kokosi työkseen sähkömoottoreita, sähkökaappeja ja taajuusmuuttajia. Joni tuo vahvistusta nostolaitetarkastusten liiketoimintayksikkömme Pohjois-Suomen tiimiin.

Toivotamme Mikon ja Jonin lämpimästi tervetulleiksi FINN-Tarkastukselle!