Yritys

Yrityksemme

FINN-Tarkastus Oy

FINN-Tarkastus Oy on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, ja tarjoamme palveluitamme valtakunnallisesti koko Suomen alueella.

FINN-Tarkastus Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima sähkölaitteistojen ja nostolaitteiden tarkastuslaitos I045 (akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17020) sekä konedirektiivin alainen ilmoitettu laitos nro 2902 (akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17065). Ilmoitettuna laitoksena FINN-Tarkastus Oy on todettu päteväksi suorittamaan henkilönostimien EY-tyyppitarkastuksia. Yritys on perustettu vuonna 2014.

Palvelutarjontamme ydintä ovat sähkölaitteisto- ja nostolaitetarkastusten lisäksi erilaiset koneiden turvallisuusarvioinnit sekä koneturvallisuus-, nosto- ja sähköalan koulutukset. Tuotamme koneturvallisuuden tarkastus- ja asiantuntijapalvelumme sekä valtaosan koulutuspalveluistamme tytäryhtiömme FINN-Advisors Oy:n kautta.

Kaiken toimintamme tavoitteena on edistää ja varmistaa sähkö­- ja koneturvallisuutta. Olemme aidosti riippumaton ja puolueeton kolmas osapuoli tarjoamissamme tarkastus- ja arviointipalveluissa. Kaikkea yrityksemme ja sen henkilöstön toimintaa ohjaa vahva halu tuottaa korkealaatuisia palveluita, kuunnella aidosti asiakkaidemme tarpeita, tehdä työtä suurella sydämellä, olla kehityksen kärjessä ja jakaa aina ensikäden ajantasaista tietoa asiakkaillemme.

Henkilöstömme syvällinen osaaminen perustuu vuosien varrella kertyneeseen ammattitaitoon ja pitkään kokemukseen tarkastusalan vaativista asiantuntijatehtävistä. Ammattitaitoa vahvistavat henkilöstön aktiivinen alan standardisointiin ja lainsäädäntötyöhön osallistuminen sekä pitkäaikainen kokemus standardien soveltamisesta kenttätyöskentelyssä. Ylläpidämme ammatillisen osaamisemme tasoa myös olemalla mukana sähkö-­ ja koneturvallisuuteen liittyvissä komiteoissa sekä yhteistyöryhmissä. Näin varmistamme, että asiantuntijoillamme on aina viimeisin saatavilla oleva ensikäden tieto ja että tämä tieto on aina myös asiakkaidemme käytettävissä.

Tavoitteet

Olemme täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, jonka tavoitteena on varmistaa, edistää ja kouluttaa sähkö-­ ja koneturvallisuutta.

Toimimalla laadukkaasti, puolueettomasti ja riippumattomasti saavutamme tavoitteemme asiakkaidemme turvallisuutta edistävänä yrityksenä.

Missiomme

Haluamme on edistää sähkö- ja koneturvallisuutta tarjoamalla laadukkaita tarkastus- ja asiantuntijapalveluita.

Visiomme

Haluamme olla tunnettu, uskottava ja arvostettu tarkastus- ja asiantuntijapalvelujen tuottaja, toimialojensa kehittäjä sekä houkutteleva työnantaja, jolla on alan parhaat asiantuntijat ja innostavin työilmapiiri.

 

FINN-Tarkastus Oy

Lakisääteiset tarkastuspalvelut

s-posti: info(at)finn-tarkastus.fi
puh: +358 44 975 85 36

FINN-Advisors Oy

Koneturvallisuuspalvelut ja koulutukset

s-posti: contact(at)finn-advisors.fi
puh: +358 44 729 30 03

Luotettava Kumpaani -logo_verkkosivuille

Sed ut perspiciatis

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est.

Sed ut perspiciatis

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est.

Kaipaatko lisätietoa palveluista?