Koulutukset

Koulutukset

Asiantuntija-
ja koulutuspalvelut

Koulutuspalvelumme kehittyvät jatkuvasti, ja ne kattavat jo nyt lähes koko sähkö-­ ja koneturvallisuuden sekä nostoalan toimintakentän. Koulutustemme avulla yrityksen osaamispääoma kasvaa, kun henkilöstöä koulutetaan säännöllisesti.

Finn-Advisors logo
finn-advisors-koulutukset

Asiantuntija - ja koulutuspalvelut

Koulutuspalvelumme kehittyvät jatkuvasti, ja ne kattavat jo nyt lähes koko sähkö-­ ja koneturvallisuuden sekä nostoalan toimintakentän. Koulutustemme avulla yrityksen osaamispääoma kasvaa, kun henkilöstöä koulutetaan säännöllisesti.

Järjestämme kaikille avoimia koulutustilaisuuksia niin perinteisten luokkahuonekoulutusten kuin etäkoulutustenkin muodossa. Lisäksi kaikki sivustollamme esillä olevat koulutukset ovat toteutettavissa tilauskoulutuksina yrityskohtaisesti asiakkaan omissa tiloissa ja monet myös etäkoulutuksina.

Avoimissa koulutustilaisuuksissamme on paikan päällä kouluttamassa pääsääntöisesti aina kaksi raudanlujaa ammattilaista. Kun tapaat kouluttajamme henkilökohtaisesti koulutustilaisuudessa, voit hyödyntää myös tauot ja kysellä omaa organisaatiotasi koskevista aiheista mahdollisuuksien mukaan myös kahden kesken.

Vaadimme kouluttajiltamme poikkeuksellisen syvällistä osaamista ja ymmärrystä sekä todennettua pitkällistä työhistoriaa koulutuksissa käsiteltävistä aihealueista. Kouluttajamme ovatkin alojensa tunnettuja ja arvostettuja asiantuntijoita Suomessa.

Ilmoittautuminen koulutukseen

HUOM! Saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisesi perilletulosta heti lomakkeen lähetettyäsi. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan roskapostikansiosi. Jos et löydä vahvistusviestiä sieltäkään, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen contact(at)finn-advisors.fi.

Vahvistamme läsnäkoulutusten toteutumisen erillisellä sähköpostiviestillä viimeistään viikkoa ennen koulutustilaisuutta.

FINN-Advisors Oy:llä on oikeus perua koulutus, jos koulutukseen on ilmoittautunut vähemmän kuin 5 osallistujaa. Koulutusten peruutus- ja maksuehtoihin voit tutustua tarkemmin tämän sivun alalaidassa.

Ilmoittautumislomake:

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi ja valitse koulutus, johon ilmoittaudut. Voit ilmoittautua koulutukseen myös sähköpostitse osoitteeseen contact(at)finn-advisors.fi.

Yrityiskohtaiset koulutukset asiakkaan omissa tiloissa tai etätoteutuksena: ​

Kaikki koulutuksemme ovat toteutettavissa myös yrityskohtaisesti lähi- tai etäkoulutuksena. Koulutuksen sisältö voidaan tällöin suunnitella täysin tarpeitanne vastaavaksi. Kysy lisää! Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta contact(at)finn-advisors.fi ja puhelimella numerosta 044 72 93 002.

Koulutusten peruutus- ja maksuehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta, jos koulutuksen alkamiseen on vähintään 15 vrk.

Peruutuksista, jotka tehdään 7-14 vrk ennen koulutuksen alkamista, veloitamme puolet koulutuksen hinnasta. Jos peruutus tapahtuu 1-6 vrk ennen koulutuksen alkua, koulutuspäivän aikana tai peruutusta ei tehdä lainkaan, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.

Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen contact(at)finn-advisors.fi.​

Vahvistamme lähikoulutusten toteutumisen erillisellä sähköpostiviestillä viimeistään viikkoa ennen koulutustilaisuutta. FINN-Advisors Oy:llä on oikeus perua koulutus, jos koulutukseen on ilmoittautunut vähemmän kuin 5 osallistujaa.

Avointen koulutusten osallistumismaksun laskun maksuaika on 14 vuorokautta laskun laatimispäivästä.