Yleistä koulutuksistamme

Yleistä koulutuksistamme

Laajat koulutuspalvelumme kattavat lähes koko sähkö-­ ja koneturvallisuuden sekä nostoalan toimintakentän

Finn-Advisors logo

Laajat koulutus-palvelumme kattavat lähes koko sähkö-­ ja koneturvalli-suuden sekä nostoalan toimintakentän

Järjestämme kaikille avoimia koulutustilaisuuksia niin perinteisten luokkahuonekoulutusten kuin etäkoulutustenkin muodossa. Lisäksi kaikki sivustollamme esillä olevat koulutukset ovat toteutettavissa tilauskoulutuksina yrityskohtaisesti asiakkaan omissa tiloissa ja monet myös yrityskohtaisina etäkoulutuksina.

Avoimissa koulutustilaisuuksissamme on paikan päällä kouluttamassa pääsääntöisesti aina kaksi raudanlujaa ammattilaista. Kun tapaat kouluttajamme henkilökohtaisesti koulutustilaisuudessa, voit hyödyntää myös tauot ja kysellä omaa organisaatiotasi koskevista aiheista mahdollisuuksien mukaan myös kahden kesken.

Vaadimme kouluttajiltamme poikkeuksellisen syvällistä osaamista ja ymmärrystä sekä todennettua pitkällistä työhistoriaa koulutuksissa käsiteltävistä aihealueista. Kouluttajamme ovatkin alojensa tunnettuja ja arvostettuja asiantuntijoita Suomessa.

Kysy lisää koululutuksistamme ja kouluttajistamme – kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä sähköpostitse:

tai soita p. 044 72 93 003

(Katri Tytykoski)

Ilmoittautuminen koulutukseen

HUOM! Saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisesi perilletulosta heti lomakkeen lähetettyäsi. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan roskapostikansiosi. Jos et löydä vahvistusviestiä sieltäkään, ota yhteyttä osoitteeseen contact(at)finn-advisors.fi.

Vahvistamme koulutusten toteutumisen erillisellä sähköpostiviestillä viimeistään viikkoa ennen koulutustilaisuutta.

Koulutusten peruutus- ja maksuehtoihin voit tutustua tarkemmin tämän sivun alalaidassa.

Ilmoittautumislomake:

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi ja valitse koulutus, johon ilmoittaudut. Voit ilmoittautua koulutukseen myös sähköpostitse osoitteeseen contact(at)finn-advisors.fi.

Yrityiskohtaiset koulutukset asiakkaan omissa tiloissa tai etätoteutuksena: ​

Kaikki koulutuksemme ovat toteutettavissa myös tilauskoulutuksina paikan päällä asiakkaamme omissa tiloissa ja monet myös etäkoulutuksina. Koulutuksen sisältö voidaan tällöin suunnitella täysin tarpeitanne vastaavaksi. Kysy lisää!

tai soita numeroon 044 72 93 003 (Katri Tytykoski).

Koulutusten peruutus- ja maksuehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta, jos koulutuksen alkamiseen on vähintään 15 vrk.

Peruutuksista, jotka tehdään 7-14 vrk ennen koulutuksen alkamista, veloitamme puolet koulutuksen hinnasta. Jos peruutus tapahtuu 1-6 vrk ennen koulutuksen alkua, koulutuspäivän aikana tai peruutusta ei tehdä lainkaan, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.

Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen contact(at)finn-advisors.fi.​

Vahvistamme lähikoulutusten toteutumisen erillisellä sähköpostiviestillä viimeistään viikkoa ennen koulutustilaisuutta. FINN-Advisors Oy:llä on oikeus perua koulutus, jos koulutukseen on ilmoittautunut vähemmän kuin 5 osallistujaa.

Avointen koulutusten osallistumismaksun laskun maksuaika on 14 vuorokautta laskun laatimispäivästä.