Etsimme uusia tarkastusinsinöörejä

Etsimme nyt uusia tarkastusinsinöörejä nostolaitteiden tarkastuksiin Etelä-Suomen alueelle vahvistaaksemme kasvavaa toimintaamme. Tutustu tarkemmin avoimiin työpaikkoihimme ja hae kollegaksemme!

FINN-Tarkastus Oy on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva, aidosti riippumaton ja puolueeton kolmas osapuoli tarjoamissamme tarkastus- ja arviointipalveluissa.

Kaikkea yrityksemme ja sen henkilöstön toimintaa ohjaa vahva halu edistää kone- ja sähköturvallisuutta tuottamalla korkealaatuisia palveluita ja kuuntelemalla aidosti asiakkaidemme tarpeita. Teemme työtä suurella sydämellä ja haluamme olla kehityksen kärjessä. Panostamme vahvasti toimialamme kehittämiseen, henkilöstömme osaamiseen ja yhteisölliseen työilmapiiriin.

Lue meistä lisää: www.finn-tarkastus.com

Etsimme nyt uusia TARKASTUSINSINÖÖREJÄ nostolaitteiden tarkastuksiin Etelä-Suomen alueelle vahvistaaksemme kasvavaa toimintaamme.

Millaiseen rooliin etsimme osaajaa? 

Tarkastusinsinööri suorittaa nosturien, henkilönostolaitteiden ja nosto-ovien lakisääteisiä tarkastuksia asiakkaiden luona. Tehtäviin kuuluu myös erilaisten nosto- ja muiden työvälineiden tarkastuksia ja arviointeja.

Tarkastajana tehtäviisi kuuluu lisäksi mm. seuraavia kokonaisuuksia:

  • Tarkastusten myyntiin osallistuminen
  • Mahdollisesti myös alaan liittyvä kouluttaminen.

Tehtävissä sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa siihen, mihin suuntaan toimintamme kehittyy. Kokemuksen karttuessa ja yrityksen laajentuessa tarkastustehtävistä on mahdollisuus edetä myös vaativiin arviointi-, neuvonta- ja vastuutehtäviin.

Millaista osaajaa etsimme? 

Meille ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa taustaa, vaan henkilökohtainen osaamisesi, mieltymyksesi ja potentiaalisi vaikuttavat työnkuvaasi. Tekniikan alan tutkinto ja vahva ymmärrys nostolaitteissa käytettävistä teknologioista ovat kuitenkin edellytys. Lisäksi arvostamme aikaisempaa tarkastuskokemusta henkilösertifioituna tai tarkastuslaitoksen tarkastajana. Myös NDT-pätevyydet ovat eduksi.

Koska tarkastusinsinöörin työ on itsenäistä ja tapahtuu suorassa asiakaskontaktissa, sinun on kyettävä tekemään päätöksiä ja toimimaan asiakaslähtöisesti. Odotamme sinulta kykyä johtaa omaa työtäsi ja ajankäyttöäsi. Käytännön englanninkielentaito on tehtävässä tarpeen, ruotsinkielentaito on eduksi.

Tarjolla on mielenkiintoinen rooli vahvaan arvostukseen nousseessa ja voimakkaasti kehittyvässä tarkastuslaitoksessa


Mitä tarjoamme sinulle?

​Tarjoamme itsenäisen työn, jossa kuitenkin on takana osaavan työyhteisön vahva tuki. Meillä saat alusta alkaen paljon vapautta tehdä asioita itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Tarjoamme myös säännöllistä koulutusta osaamisen ylläpitämiseksi ja edelleen kehittämiseksi. Meillä tulet kuulluksi, sillä kuuntelemme aidosti jokaisen työntekijän ajatuksia toimintamme ja työympäristömme kehittämiseksi.

Työsuhde-etujamme ovat lakisääteistä kattavammat terveydenhuoltopalvelut ja Smartum liikuntaetu.

Lisätietoja tehtävistä antavaa Janne Hirvonen 044 762 7682 ja Jukka Laaksonen numerossa 044 729 3002.

Hakemukset CV:n kera pyydämme toimittamaan 18.5.2024 mennessä Duunitorissa “Hae työpaikkaa” -painikkeen kautta.