Etsimme uusia tarkastusinsinöörejä

Etsimme tarkastusinsinöörejä

Oletko teknisen koulutuksen omaava myyntihenkinen ihminen, joka haluaa liikkua asiakkaiden luona? Haluatko yhdessä meidän muiden FINN-tarkastuslaisten kanssa kehittää tarkastusalaa ja tarjota parasta Suomen tarkastusmarkkinoille? Entä haluatko työskennellä suomalaisessa organisaatiossa, jossa on matala hierarkia, jossa ihmisiä arvostetaan ja jossa jokaisen mielipiteellä on merkitystä?

Etsimme nyt uusia TARKASTUSINSINÖÖREJÄ nostolaitteiden tarkastuksiin sekä sähkölaitteistojen tarkastuksiin.

Mikä on FINN-Tarkastus Oy?

FINN-Tarkastus Oy on kasvava, kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva, aidosti riippumaton ja puolueeton kolmas osapuoli tarjoamissamme tarkastus- ja arviointipalveluissa. Kaikkea yrityksemme ja sen henkilöstön toimintaa ohjaa vahva halu edistää kone- ja sähköturvallisuutta tuottamalla korkealaatuisia palveluita ja kuuntelemalla aidosti asiakkaidemme tarpeita. Teemme työtä suurella sydämellä ja haluamme olla kehityksen kärjessä. Panostamme vahvasti toimialamme kehittämiseen, henkilöstömme osaamiseen ja yhteisölliseen työilmapiiriin.

Millaisesta työstä on kyse?

Nostolaitteiden tarkastusinsinööri suorittaa nosturien, henkilönostolaitteiden ja nosto-ovien tarkastuksia. Tehtäviin kuuluu myös erilaisten nosto- ja muiden työvälineiden tarkastuksia.

Sähkölaitteistojen tarkastusinsinööri suorittaa sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastuksia. Tehtävät voivat sisältää myös nosto-ovien tarkastuksia.

Molemmissa tehtävissä työn kuvaan kuuluu tarkastusten myynti ja mahdollisesti myös alaan liittyvä kouluttaminen. Tehtävissä sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa siihen, mihin suuntaan toimintamme kehittyy. Yrityksen laajentuessa tarkastustehtävistä on mahdollisuus edetä myös vaativiin arviointi-, neuvonta- ja vastuutehtäviin.

Mitä odotamme sinulta?
Meille ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa taustaa, vaan henkilökohtainen osaamisesi, mieltymyksesi ja potentiaalisi vaikuttavat työnkuvaasi.

Nostolaitteiden tarkastusinsinöörille tekniikan alan tutkinto ja vahva ymmärrys nostolaitetekniikasta ovat kuitenkin edellytys.

Sähkölaitteistojen tarkastusinsinöörin tehtävä edellyttää vähintään sähköteknikon tutkintoa ja vahvaa sähkötekniikan osaamista.

Koska tarkastusinsinöörin työ on itsenäistä ja tapahtuu suorassa asiakaskontaktissa, sinun on kyettävä tekemään päätöksiä ja toimimaan asiakaslähtöisesti. Odotamme sinulta kykyä johtaa omaa työtäsi ja ajankäyttöäsi. Käytännön englanninkielentaito on tehtävässä välttämätön, ruotsinkielentaito on eduksi, kuten myös kokemus tarkastusalalta.

Mitä tarjoamme sinulle?

​Tarjoamme itsenäisen työn, jossa kuitenkin on takana osaavan työyhteisön vahva tuki. Meillä saat alusta alkaen paljon vapautta tehdä asioita itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Tarjoamme myös säännöllistä koulutusta osaamisen ylläpitämiseksi ja edelleen kehittämiseksi. Toimimme koko Suomen alueella, joten sijoituspaikkasi voi olla missä vain. Hyviä sijoituspaikkoja olisivat esimerkiksi Tampere, Oulu, Jyväskylä tai Turku. Tarjoamme kattavat terveydenhuoltopalvelut ja kuuntelemme aidosti jokaisen työntekijän ajatuksia toimintamme ja työympäristömme kehittämiseksi.

Lisätietoja tehtävistä antavat 27.5. ja 6.6. klo 13–15 Jukka Laaksonen p: 044 729 3002 (nostolaitetarkastukset) ja Juha Alkio p: 044 975 8536 (sähkölaitteistotarkastukset). Hakemukset CV:n kera pyydämme toimittamaan 17.6.2022 mennessä sähköpostitse osoitteella info@finn-tarkastus.fi.