FINN-Tarkastus Oy koki täydellisen uudistuksen

Maanantaina 1.8.2022 FINN-Tarkastus koki ainutlaatuisen tapahtuman, kun uusi logo ja visuaalinen identiteetti jalkautettiin kaikkiin kohtaamispisteisiin...
FINN-Tarkastus Oy

Maanantaina 1.8.2022 FINN-Tarkastus koki ainutlaatuisen tapahtuman, kun uusi logo ja visuaalinen identiteetti jalkautettiin kaikkiin kohtaamispisteisiin verkkosivustolle ja sosiaalisen median kanaviin sekä samalla myös henkilökunnan työvaatteisiin, tarkastuspöytäkirjoihin ja koulutusaineistoihin. FINN-Tarkastuksen visuaalisen identiteetin muokkauksella ja samanaikaisesti toteutetulla verkkosivuston täydellisellä uusinnalla haluttiin viestiä modernista, osaavasta ja luotettavasta kotimaisesta toimijasta. Koska FINN-Tarkastuksen toiminta on myös kansainvälistä, haluttiin logo irrottaa erilleen yrityksen nimestä. Samalla oli tärkeää olla tunnistettava myös verkkosivuston ulkopuolella sosiaalisessa mediassa, jossa yhtenäisellä ilmeellä haluttiin vahvistaa brändillistä yhteenkuuluvuutta.

Verkkosivuston uudistuksen taustalla oli tarve tuoda paremmin esille koko palvelutarjonta ja mahdollistaa myös sähköiset opinto-osiot osana verkkosivuston toiminnallisuutta. Luonnollisesti hakukoneoptimointi sekä responsiivinen käytettävyys olivat keskiössä sivuston kokonaisuuden toteutuksessa. Koko arkkitehtuuri rakennettiin myös mahdollisuudella laajentaa sivustoa tulevaisuudessa.