Laajennusta koulutusyhteistyöhön

FINN-Tarkastus laajentaa jälleen koulutusyhteistyökuvioitaan. Tuoreen yhteistyökuvion tiimoilta löydät FINN-Tarkastuksen arvostetut koneturvallisuuden ammattilaiset kouluttamasta jatkossa myös Taitotalon koneturvallisuuskursseilta ja -seminaareista.

Taitotalo on Suomen suurin ammatillisen aikuiskoulutusalan toimija, ja se syntyi AEL:n ja Amiedun yhdistäessä voimansa vuoden 2020 alussa. Ensimmäisessä Taitotalon kanssa yhteisesti suunnittelemassamme seminaarissa käsitellään uutta EU:n koneasetusta. Seminaari toteutetaan Helsingissä Taitotalon kongressikeskuksessa 14.11.2023. Mukana seminaarissa FINN-Tarkastukselta on Katri Tytykoski, joka kertoo seminaaripäivän aikana, miten konedirektiivin 2006/42/EY korvaava EU:n koneasetus 2023/1230 tulee muuttamaan konesääntelyä EU:ssa ja mitä olennaisia muutoksia verrattuna nykytilanteeseen uudistus tuo mukanaan. Lisäksi seminaariin on kutsuttu mukaan METSTA:n Jukka-Pekka Rapinoja, joka kertoo uudesta koneasetuksesta johtuvasta standardien uusinnasta ja uuden asetuksen vaikutuksesta standareihin. Lisätietoa seminaarista ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Toinen uunituoreen yhteistyömme tulos näkee päivänvalon vuoden 2024 alkupuolella, kun järjestämme kaksipäiväisen seminaarin ”Koneturvallisuus 2024 – turvallisuusvaatimukset koneille ja laitteille” 31.1.-1.2.2024. Tämänkin seminaarin ohjelma löytyy jo Taitotalon nettisivuilta.

Muista uutuuksista kerromme lisää myöhemmin, joten kannattaa pysyä kuulolla. Yhteistyössä on voimaa!

Lisätietoa antaa: Katri Tytykoski (puh. 044 72 93 003 tai katri.tytykoski(at)finn-tarkastus.fi)