Maaliskuun henkilöstöuutiset

Aloitamme uuden viikon iloisilla henkilöstöuutisilla, sillä nostolaitetarkastusten liiketoimintayksikkömme laajeneminen jatkuu jälleen....

Aloitamme uuden viikon iloisilla henkilöstöuutisilla, sillä nostolaitetarkastusten liiketoimintayksikkömme laajeneminen jatkuu jälleen. Nyt meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi joukkoihimme Varkaudessa syntynyt ja asuva Joonas Pyymäki. Joonaksella on tarkastusalan kokemusta vajaat 4 vuotta nostolaitetarkastajana ja sitä ennen 5 vuotta NDT-tarkastajana. Lisäksi Joonas on työskennellyt rakennusalalla. Joonas pitää asiakaskeskeisestä työstä nostolaitteiden parissa ja vahvistaa loistavasti nostolaitetarkastustiimimme osaamista.

Toivotamme Joonaksen lämpimästi tervetulleeksi FINN-Tarkastukselle!

Maaliskuulle ajoittuu toinenkin henkilöstöuutinen, sillä meille on tullut aika päästää liiketoimintapäällikkönä toiminut Katri Tytykoski toteuttamaan yhtä pitkäaikaisista ammatillista haaveistaan ja osallistumaan konedirektiivin uudistamistyöhön valtion virkamiehenä. Katri on nimitetty erityisasiantuntijaksi sosiaali- ja terveysministeriöön, jossa hän ottaa vastuuvirkamiehen roolin konedirektiivin uudistamistyössä. Katri aloitti uudessa tehtävässään STM:ssä maaliskuun puolivälin tienoilla. Toivotamme Katrille onnea ja menestystä vastuullisen projektin vetämiseen! Onneksemme meillä on jatkossakin mahdollisuus hyödyntää Katrin asiantuntemusta koulutuksissamme. Jatkamme siis entiseen malliin missiomme toteuttamista ajankohtaisen tiedon välittäjänä – myös konedirektiivin uudistusprojektin osalta.