Nostolaitetarkastusten liiketoimintayksikkö tuplaa henkilöstömääränsä

Nostolaitetarkastusten tuore liiketoimintayksikkömme on aloittanut pienellä tehotiimillä toimintaansa reippain ja ammattitaitoisin ottein...

Nostolaitetarkastusten tuore liiketoimintayksikkömme on aloittanut pienellä tehotiimillä toimintaansa reippain ja ammattitaitoisin ottein Länsi-, Itä- ja Etelä-Suomesta käsin kuluneiden kahden viikon aikana. Nyt vaihdamme kertarysäyksellä reilusti isomman vaihteen päälle, sillä tänään meillä on suuri ilo toivottaa tervetulleiksi joukkoihimme kolme uutta nostolaitetarkastajaa. Tällä tavalla nostolaitetarkastusten liiketoimintayksikön henkilöstömäärä tuplaantuu kertaheitolla kolmesta henkilöstä kuuteen.

Etelä-Suomen alueelle teknisen johtajamme Jukka Laaksosen rinnalle saamme tarkastusinsinöörin tehtäviin Mika Koistisen (kuvassa oikealla). Mika on toiminut nostolaitteiden parissa noin 6 vuotta, joista n. kaksi vuotta nostolaitteen käyttäjänä ja sen jälkeen n. neljä vuotta nostolaitteiden tarkastustehtävissä.

Kaksi viikkoa sitten aloittaneen liiketoimintapäällikkö Janne Hirvosen rinnalle tarkastusinsinöörin tehtäviin Itä-Suomen alueelle saamme Ismo Maijasen (kuvassa vasemmalla). Ismolla on kokemusta nostolaitetarkastajan tehtävistä yli 7 vuoden ajalta sekä nostolaitteiden myyntityöstä reilun vuoden ajalta. Lisäksi hän on toiminut teollisuuden ja liikkuvan kaluston parissa erinäisissä tehtävissä yli 8 vuotta.

Niin ikään kaksi viikkoa sitten aloittanut tarkastusinsinööri Marko Yli-Koivisto saa Länsi-Suomen alueelle aisaparikseen Joona Luomalan (kuvassa keskellä). Joonalla on kokemusta nostolaitteiden tarkastustyöstä noin vuoden verran, ja sitä ennen hän on kerryttänyt kokemusta n. 14 vuoden ajan erilaisissa työtehtävissä tekniikan eri aloilla.

FINN-Tarkastus Oy:n väki toivottaa kaikki kolme uutta ammattilaista lämpimästi tervetulleiksi!