Uusia yhteistyökuvioita

FINN-Tarkastus Oy ja Bureau Veritas Finland ovat aloittaneet yhteistyön koneturvallisuuteen liittyvissä koulutuksissa ja tarkastuksissa....

FINN-Tarkastus Oy ja Bureau Veritas Finland ovat aloittaneet yhteistyön koneturvallisuuteen liittyvissä koulutuksissa ja tarkastuksissa.

Bureau Veritaksen palveluvalikoimaan kuuluvat jatkossa koneturvallisuuteen liittyvät avoimet koulutukset sekä myös yrityskohtaiset räätälöidyt koulutukset, jotka toteutetaan FINN-Tarkastus Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Samalla Bureau Veritas laajentaa tarkastuspalveluidensa valikoimaa kattamaan erilaiset koneturvallisuuteen liittyvät tarkastukset.

Lisätietoja Bureau Veritaksen laajentuneesta palveluvalikoimasta koneturvallisuuden tarkastus- ja koulutussektorilla saat täältä:

Tarkastuspalvelut – https://www.bureauveritas.fi/koneturvallisuuden-tarkastukset

Koulutuspalvelut – https://www.bureauveritas.fi/palvelumme/koulutukset

Yhteistyö Bureau Veritaksen kanssa ei vaikuta FINN-Tarkastus Oy:n omaan tarkastus- ja koulutuspalvelutarjontaan. Koneturvallisuuteen liittyvistä tarkastuspalveluista FINN-Tarkastus Oy:ssä vastaa liiketoimintapäällikkö Jukka Laaksonen (puh. 044 729 30 02) ja koulutuspalveluista liiketoimintapäällikkö Katri Tytykoski (puh. 044 729 30 03).