Putoamissuojainten tarkastajakoulutus

Putoamissuojainten tarkastajakoulutus

Jos haluat perehtyä putoamissuojaiten tarkastamiseen käytännönläheisesti kokeneiden tarkastusalan ammattilaisten luotsaamana, FINN-Tarkastuksen Putoamissuojainten tarkastajakoulutus on juuri oikea valinta!

Putoamissuojainten tarkastajakoulutuksessa käydään ensin läpi velvoitteita, jotka koskevat putoamissuojainten valmistajaa sekä putoamissuojainten käyttöä työntekijöiltänsä velvoittavaa työnantajaa ja työntekijää. Sen jälkeen tutustutaan erilaisten putoamissuojainten rakenteisiin, erityisominaisuuksiin ja niiden turvalliseen käyttöön. Päivän aikana käydään läpi myös korkealla työskentelyn perusteita ja vaatimuksia sekä opitaan tarkastamaan erityyppisiä putoamissuojaimia, putoamissuojain järjestelmiä, kiinnityspisteitä jne. teorian ja käytännön harjoittelun kautta.

Koulutuksesta saadaan hyvä perusta suorittaa itsenäisesti erilaisten putoamissuojainten sekä putoamissuojain järjestelmien tarkastuksia. Koulutuksesta myönnetään 5 vuotta voimassa oleva tarkastajakortti.

 

Osallistu putoamissuojaiten tarkastajakoulutukseen

Koulutus toimii hyvänä ensiaskeleena aloittavalle tai kertauksena jo kokeneelle putoamissuojainten tarkastajalle. Myös putoamissuojainten käyttäjälle tämä koulutus on hyvä perusta oppia ja arvioida turvallinen käyttö ja toimintatapa.

Työssä käytettävät työvälineet tulee tarkastuksin pitää turvallisina niiden koko elinkaaren ajan. Työnantaja on velvollinen huolehtimaan työvälineiden turvallisesta toimintakunnosta tarkastuksin, testauksin ja mittauksin. Työvälineen tarkastuksen saa suorittaa työvälineen rakenteeseen ja käyttöön perehtynyt pätevä henkilö. Putoamissuojaimet kuuluvat myös tämän tarkastusvelvoitteen piiriin.

Koulutus on tarjolla myös yrityskohtaisena tilauskoulutuksena.

Kouluttajat:

Koulutuksen kohderyhmä:

Putoamissuojainten tarkastajakoulutus sopii kaikille putoamissuojaimia tarkastaville ja käyttäville työelämän eri osa-alueilta

Ajankohta ja paikka:

2.10.2024 Lahti (tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Koulutuksen hinta:

595 € + alv 24 %

Hinta sisältää yhden työpäivän mittaisen koulutuksen, painetun koulutusmateriaalivihkon, tarjoilut koulutuspaikalla (aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi), osallistumistodistuksen sekä 5 vuotta voimassa olevan putoamissuojainten tarkastajakortin.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu sivustoltamme löytyvää ilmoittautumislomaketta käyttäen.

Lisätiedot:

Janne Hirvonen, puh. 044 76 27 682, s-posti: janne.hirvonen(at)finn-tarkastus.fi

Koulutuksen kesto:

Yksi työpäivä (klo 9-16). Aamukahvit tarjolla klo 8:30 alkaen.

Ohjelma:

8.30 alkaen

9:00 Koulutuksen avaus

Lainsäädäntö; Putoamissuojainten vaatimukset lainsäädännössä

Putoamissuojainten rakenne ja erityisominaisuudet

Putoamissuojainten turvallinen käyttö ja kiinnityspisteet

Korkealla työskentely

Putoamissuojainten tarkastaminen teoriassa sekä käytännön harjoituksin

Loppuyhteenveto

16:00 Koulutus päättyy

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen!